Bij de aankoop van raamdecoratie is een van de grootste beslissingen die u moet nemen, het kleurenpalet waarmee u moet werken. Populaire kleuren voor raamdecoratie kunnen van jaar tot jaar veranderen, maar het kopen van een specifieke kleur in 2018 betekent niet dat het uiterlijk van uw raamdecoratie volgend jaar verouderd zal zijn. Het kan het echter gemakkelijker maken om bijpassende meubels, decoratieve stukken en verf te vinden, omdat kleuren de neiging hebben om tegelijkertijd modieus te worden.

Of u nu een nieuw huis uitrust met raambekleding of het vervangen van uw bestaande raambekleding, bekijk de hoogste kleurentrends voor 2018.

Salie

Deze grijsgroene kleur is neutraal genoeg voor bijna elke decorstijl, maar krachtig en helder genoeg om een statement te maken in elke kamer.

Goudsbloemen/mosterd geel

Deze throwback kleur met heldere tinten komt terug als een populaire kleur in keukens, woonkamers en slaapkamers.

Blush

Een gemiddelde tint van rood fluweel of een variatie op standaard roze, blush is een kleur die steeds populairder wordt bij millennials vanwege de neutraliteit en de gelijkenis met meer gangbare tinten zoals perzik en zalm.

Grijs

Grijs lijkt de kleur die iedereen tegenwoordig in gedachten heeft. Grijs is de perfecte neutrale kleur – geschikt voor elke decoratieve stijl en verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan lichte en donkere tinten. Het gaat ook goed samen met vele gewaagde kleuren, en harmoniseert met andere materialen zoals hout en steen.

Kalk

Een gedurfde afwijking van de standaard groen- en geelsoorten die in veel huizen te zien zijn, kalk wordt steeds populairder in zowel verfkeuzes als decoraties.

Zand

Neutraal, geruststellend en gemakkelijk aan te vullen, zand is een geweldige keuze voor elke kamer in uw huis.